Publicado el dia

Plusfresc dona suport a la Producció Integrada

La companyia lleidatana s’ha sumat un any més a la campanya del Consell Català de Producció Integrada (CCPI), que té com a finalitat promocionar aquest sistema de producció.
Tots els caps de setmana fins el 10 d’agost, la cadena de supermercats oferirà als seus clients en algunes de les seves botigues degustacions de productes de producció integrada.

Lleida, 26 de juliol de 2019 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, s’ha sumat un any més al Consell Català de Producció Integrada (CCPI) en la seva campanya de producció integrada, que té com a objectiu promoure aquest tipus de producció i donar a conèixer als consumidors els beneficis dels aliments que se n’obtenen.


Així, tots els divendres i dissabtes fins el pròxim 10 d’agost, vuit botigues Plusfresc de Lleida, dues de la zona de Tarragona i les tres que la cadena té a Barcelona oferiran als seus clients degustacions de producte de producció integrada – a excepció de les botigues de Barcelona, que ho faran exclusivament durant el mes de juliol -.
La cadena, a més, ha inclòs diversos productes de producció integrada dins la seva campanya Refresca’t, que va començar dimecres 24 de juliol i que se centra tant en el producte envasat com en els frescos. Els productes de producció integrada en oferta són la síndria, la nectarina, el paraguaià, el préssec roig, el préssec groc, l’enciam rodó i el carbassó, que comptaran amb preus especials fins el pròxim 29 de juliol.
Els productes obtinguts a través del sistema de producció integrada i que van identificats amb la marieta acompleixen tres condicions: són aliments que es produeixen a Catalunya, segueixen mètodes de producció respectuosos amb la salut humana i el medi ambient i els seus beneficis estan garantits a través d’una certificació oficial.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 74 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.