Publicado el dia

Plusfresc dóna cinc camions a l’Associació Lleida pels Refugiats pels campaments de refugiats del Sàhara Occidental

L’acció forma part del projecte Tahun Sàhara, impulsat per l’entitat l’any 2018

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha donat cinc camions a l’Associació Lleida pels Refugiats per tal que s’utilitzin als campaments de refugiats que hi ha actualment al Sàhara Occidental. L’objectiu d’aquesta acció, que s’emmarca dins el projecte Tahun Sàhara impulsat per l’entitat l’any 2018, és alleugerir les dures condicions de vida en les que encara viu el poble sahrauí després de 40 anys de conflicte.

El primer dels vehicles s’utilitzarà com a camió cisterna, per tal de transportar aigua dels pous de sondeig fins a les jaimes dels territoris alliberats a la zona. El segon serà per dur ajuda humanitària dels camps de refugiats fins els territoris alliberats. Els dos més petits s’equipararan i es convertiran en biblioteques mòbils i, finalment, l’últim anirà al Parc de Bombers de Rabouni.
“Tots els camions sortiran amb la Caravana solidària de Catalunya amb el Sàhara i aniran plens d’aliments i de material escolar, esportiu i sanitari”, explica Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

.