Publicado el dia

Plusfresc consolida la seva presència a Barcelona amb la inauguració de la seva cinquena botiga a la ciutat

El nou establiment, amb una superfície de venda de 700 m², està situat al carrer Nicaragua, 128-138, i compta amb 15 empleats
La companyia té en total cinc espais a la capital catalana, dos dels quals es van obrir l’any passat


Lleida, 23/09/2020 – SUPSA, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, dona un pas més en la seva aposta barcelonina amb l’obertura aquest matí de la seva cinquena botiga a la capital catalana. Situat al carrer Nicaragua, 128-138, el nou espai té una superfície de venda de 700m² i ha suposat la creació de 15 llocs de treball. Aquesta inauguració arriba només un any després de l’obertura de dues botigues més a la ciutat comtal, el que consolida la presència de la companyia en aquesta zona.


Com les seves antecessores, la nova botiga del carrer Nicaragua segueix la filosofia de la cadena de supermercats i, per tant, s’ha adaptat a la nova imatge que des de fa uns anys impera en tots els comerços Plusfresc. Sota el lema El súper que t’estima, el centre reafirma el compromís de l’empresa amb els seus dos pilars fonamentals: el millor servei i experiència de compra pels seus clients i una oferta basada en els productes frescos i de proximitat. En aquest sentit, el nou establiment ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques on hi destaca l’amplia varietat de productes de producció local.
L’establiment compta també amb una secció de peix amb una gran diversitat de producte fresc comprat directament a la llotja. A més, en aquesta zona els clients poden trobar un forn que permet cuinar gratuïtament tant el peix com el marisc, fent possible que se’l puguin endur a casa preparat per menjar.
La botiga del carrer Nicaragua té també una secció de carnisseria i xarcuteria envasada on, seguint la filosofia Plusfresc, el producte de proximitat és el gran protagonista. En aquest sentit, fa quatre anys, la companyia va llençar la marca 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el porc, el xai, el conill i elaborats amb el que reforça el seu compromís amb els ramaders de Lleida. Tal i com el seu nom indica, la carn 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar criat en granges de la província i que és alimentat amb fórmules creades específicament per aquest tipus d’animals.
Al nou Plusfresc també s’hi pot trobar una secció d’alimentació envasada, neteja, higiene corporal i fleca, que ofereix pa de forner fet diàriament al mateix establiment.
Serveis i ofertes especials
En línia amb el seu objectiu de proporcionar la millor experiència de compra i amb la finalitat de respondre a les necessitats específiques dels seus clients, el nou Plusfresc disposa de serveis especials destinats a l’ampli ventall de persones que compren a la botiga. Així, inclou el repartiment a domicili per als majors de 65 anys -amb un servei especial de repartiment gratuït a partir dels 35 euros i per a compres inferiors a 3 euros de cost- i targeta Plusfresc amb avantatges per a famílies nombroses -retorn del 3% de la compra en xecs Plusfresc sempre que la compra trimestral superi els 400 euros-. També es disposa del servei de compra online per a tots els clients i repartiment a domicili.
A més, el nou espai ofereix també un servei telefònic especial per a que els majors de 65 anys i persones amb una discapacitat igual o superior al 33% facin les seves comandes per telèfon, evitant així desplaçaments innecessaris que els exposin a possibles contagis de la Covid-19.
Finalment, i en línia amb l’aposta de la companyia per la digitalització, els clients de la botiga Plusfresc del carrer Nicaragua que es baixin l’app de la companyia – disponible tan per Apple com per Android – i que tinguin la targeta Plusfresc es podran beneficiar de diversos avantatges: rebre el Xec Plusi, a través del qual Plusfresc retorna l’1% de l’import total de la compra que s’hagi dut a terme durant el trimestre – o el 3% en el cas de les famílies nombroses -, gaudir dels vals descompte directament als dispositius mòbils, beneficiar-se de promocions exclusives i descomptes en serveis i productes i consultar totes les ofertes actives a la botiga.
Plusfresc té actualment cinc comerços a la capital catalana. A més del nou espai del carrer Nicaragua, la companyia té botigues també al carrer Paris, 44, a Via Augusta, 188, a Teodora Lamadrid, 21 i a Comte Borrell, 308.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.