Publicado el dia

Plusfresc consolida el seu compromís amb el producte de proximitat amb el llançament del Conill 100% criat a Lleida

Fa tres anys la companyia especialista en productes frescos va presentar la marca 100% criat a Lleida, un distintiu que reforça la seva aposta pel producte de qualitat i de la terra i que fins ara incloïa la vedella, el pollastre, el porc i el xai.
El Conill 100% criat a Lleida es pot adquirir des d’avui a tots els establiments Plusfresc.

Lleida, 3 d’octubre de 2018.- Plusfresc, companyia especialista en productes frescos, ha incorporat el conill a la seva marca 100% criat a Lleida. Aquest nou producte consolida el compromís que la companyia lleidatana va engegar tres anys enrere amb els productes de qualitat i proximitat i que es completen amb la vedella, el pollastre, el porc, el xai i alguns elaborats.

Amb ‘100% Criat a Lleida pretenem, com hem fet sempre, oferir el millor producte als nostres clients. És per això que apostem per la proximitat i supervisem tots els processos per tal que els nostres animals estiguin ben cuidats i amb una alimentació óptima”, explica Oscar Vilanova, responsable del departament de Carns de Plusfresc.
El Conill d’Espígol 100% criat a Lleida, que ja es comercialitza a les tendes Plusfresc, prové d’una raça recuperada de conill autòcton de la Península Ibèrica, el Gegant d’Espanya, única raça de conill reconeguda internacionalment dins el nostres àmbit, creuat amb el conill Pardo Comú. És criat en baixa densitat a granges del municipi de Soses, província de Lleida, amb una alimentació a base de pinsos adaptats pel projecte 100% Criat a Lleida; lliures d’OGM i amb l’aportació adient d’antioxidants i olis essencials mitjançant espígol i pells d’ametlla.
“El nostre segell ‘100% Criat a Lleida’ dona vida al territori ja que la totalitat d’engreix dels nostres animals està fet a terres de Lleida, amb productors locals. D’aquesta manera cuidem al nostre client, vetllant per poder oferir la millor carn i la millor atenció a les nostres botigues”, conclou Vilanova.
Tot plegat, la raça, el benestar, l’alimentació i la professionalitat dels ramaders locals fan que el Conill d’Espígol 100% criat a Lleida sigui una carn més tendra, gustosa i sana.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 74 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1100 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.