Publicado el dia

Plusfresc col·labora amb Serveis amb cor en el repartiment de les seves compres a domicili

La cadena de supermercats consolida el seu compromís amb la solidaritat i el medi ambient sumant-se a aquest projecte, que té com a finalitat generar llocs de feina d’inserció per a persones en situació de vulnerabilitat

 

En total, els integrants de Serveis amb cor fan entre 140 i 160 repartiments de compres mensuals, tots ells sempre amb bicicleta


Lleida, 20 de juny de 2019.- La cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos Plusfresc ha donat un pas més en el seu compromís amb la solidaritat i la sostenibilitat. I és que des del mes de febrer de l’any passat, col·labora amb Serveis amb cor, una iniciativa d’inserció social posada en marxa a Lleida amb l’objectiu de generar ocupació per a col·lectius vulnerables de la ciutat mitjançant una línia de treball centrada en serveis de missatgeria ecològica.
En total, es fan entre 140 i 160 repartiments a domicili de compres mensuals a través d’aquesta empresa. En concret, les que es duen a terme a les botigues de Blondel, Plaça Sanahuja i Pius XII. Ocasionalment, també s’han repartit Lots de Nadal o altres repartiments especials, i en cas de que hi hagi un gran volum d’entregues, se’ls ajuda des del servei de Repartiment a Domicili de Plusfresc.
Serveis amb cor és un projecte molt interessant perquè ens donen un servei de molta qualitat i perquè contribuïm a la sostenibilitat d’aquesta entitat que dona feina a persones que passen per una situació difícil posant a la seva disposició un lloc de feina ”, explica Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc.
Serveis amb Cor treballa sempre amb vehicles no contaminants per tal de contribuir a la cura i la preservació del medi ambient. En el cas concret de Plusfresc, els repartiments es fan sempre en bicicleta. “Tenim un ferm compromís amb la sostenibilitat. Sempre que podem, ens sumem a tots aquells projectes que ens permeten desenvolupar la nostra feina amb el mínim impacte pel medi ambient”, assegura Oncins.
Serveis amb Cor és una iniciativa de la Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom (Llars del Seminari de Lleida) i les empreses d’inserció laboral Troca (Reintegra) i Troballes (Càritas).

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.