Publicado el dia

Plusfresc acull la presentació del llibre La princesa cuinera

Es tracta d’un conte editat pel Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida i el Consell Català de Producció Integrada que té com a finalitat promoure el consum de fruita entre els més petits.

Com a companyia especialment compromesa amb el producte local i l’agricultura sostenible, Plusfresc s’ha sumat al projecte acollint dos tallers de contacontes d’aquesta obra que han rebut una gran participació.

Lleida, 17 d’abril de 2019.- En línia amb el seu compromís amb el producte de proximitat i l’agricultura sostenible, Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha acollit aquest matí la presentació del llibre La princesa cuinera, un conte editat pel Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida i el Consell Català de Producció Integrada que té com a objectiu fomentar el consum de fruita entre els més petits.

L’obra, escrita per Núria Caballol i que compta amb la col•laboració de l’il•lustrador balaguerí Ramon Mayals, és una adaptació de la llegenda de Sant Jordi on la pera i les plantacions sostenibles de l’horta de Lleida tenen un paper central. “L’objectiu d’aquest projecte és arribar a casa de cada nen i de cada nena i que aquests puguin compartir i explicar la seva experiència amb la seva família, a més de ser ells els qui, a la botiga, identifiquin l’etiqueta lila de les peres i la marieta de la producció integrada”, explica Gerard Pujol, president de la DOP Pera de Lleida.
Per Carles Pueyo, director de productes frescos, per la seva banda, “la iniciativa va en línia amb un dels objectius de la cadena, com és el foment del consum d’aliments saludables i de màxima qualitat entre els infants”. I afegeix: “A Plusfresc compartim el compromís amb els nostres proveïdors per oferir un producte fresc i de temporada i per això col•laborem amb les diferents iniciatives que s’impulsen des del Consell Català de la Producció Integrada i del Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida”.
El conte La princesa cuinera inclou 10 receptes elaborades amb la DOP Pera de Lleida. Segons els impulsors de la iniciativa, la finalitat és incentivar les llars a incloure la fruita en els seus plats. Durant la presentació, s’ha anunciat també que la intenció és reeditar el llibre, del qual se’n distribuiran 10.000 exemplars entre els escolars i punts de venda.
A més de la publicació del llibre, estan previstes diferents representacions de la història en formats diversos, com són el contacontes, una obra de teatre en format reduït i una obra de teatre de més gran format que s’estrenarà la propera diada de Sant Jordi a la Plaça Sant Joan de Lleida.
En aquest sentit, després de la presentació, la sala Sunka de Plusfresc ha acollit dos passis del contacontes, que han finalitzat amb una gran participació. Els assistents s’han endut un exemplar del llibre i una pera.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.