Publicado el dia

Plusfresc llança la seva pròpia pizza, elaborada majoritàriament amb ingredients locals

Lleida, 01/04/2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, llança la seva primera pizza, elaborada amb ingredients la major part dels quals provenen de la comarca de Lleida i produïda per Patet, un productor local de Mollerussa. Es tracta d’una pizza artesanal i gourmet amb la que la companyia vol reafirmar una vegada […]

pizza Plusfresc

Lleida, 01/04/2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, llança la seva primera pizza, elaborada amb ingredients la major part dels quals provenen de la comarca de Lleida i produïda per Patet, un productor local de Mollerussa.

Es tracta d’una pizza artesanal i gourmet amb la que la companyia vol reafirmar una vegada més el seu compromís amb el territori a través de la venda d’un producte de proximitat com a sinònim de producte de qualitat.

“Al llarg de la nostra història hem demostrat que volem proporcionar als nostres clients el millor producte. I això implica comptar amb proveïdors locals a tots els nivells, ara també amb el llançament de la nostra pizza”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.

La pizza, de qualitat excepcional i exclusiva de Plusfresc, està elaborada amb massa mare i condimentada amb ingredients obtinguts en la seva gran majoria de diferents proveïdors de Lleida. En aquest sentit, la farina prové de la Farinera La Segarra de Maldà i l’oli d’oliva verge extra és de Denominació d’Origen Protegit Garrigues. Altres proveïdors locals que subministren producte per a l’elaboració d’aquesta pizza són: Embotits Esmet d’Albesa, la companyia Argal de Miralcamp o Formatges Camps de Palau d’Anglesola.

La nova pizza de Plusfresc es podrà adquirir a tots els supermercats de la cadena a partir del mes d’abril.

Plusfresc amb els proveïdors i productors del territori

Amb aquest nou llançament, Plusfresc materialitza una vegada més el compromís de la companyia amb el territori. Des de fa més 90 anys, Plusfresc està al costat dels productors i proveïdors locals i confia amb els seus productes a l’hora d’abastir-se de tot el gènere que posteriorment posa a la disposició dels seus clients. Per a la cadena de supermercats lleidatana, el producte fresc i de proximitat és un dels seus pilars fonamentals.

Tant és així que amb alguns dels seus proveïdors tenen una relació de més de 30 anys, un fet que els permet tenir un control molt més proper de la cadena de subministrament, des de la producció fins a l’exposició al punt de venda. Un tret diferenciador que dota als productes de Plusfresc d’una qualitat excepcional.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 82 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.