Publicado el dia

Més de 70 empreses lleidatanes participen en una formació d’Orientació al Client impulsada per Plusfresc

La sessió forma part de la iniciativa DiS, un programa innovador i experimental posat en marxa per l’Ajuntament de Lleida que té com a objectiu proporcionar eines per facilitar la definició dels llocs de feina

La companyia lleidatana especialista en productes frescos impulsa des de fa anys programes de formació que inclouen, entre d’altres iniciatives, visites a les seves instal·lacions

Lleida, 17 de maig 2018.- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha participat en el projecte Defineix i Selecciona (DiS), un programa innovador i experimental impulsat per l’Ajuntament de Lleida a través de l’Institut Municipal d’Ocupació que té com a objectiu proporcionar a empreses de la zona d’influència de Lleida eines que faciliten la definició de llocs de feina i la selecció per competències.
Així, la companyia va dur a terme fa uns dies una formació d’Orientació al Client, on hi van participar més de 70 empreses de la zona. El foment entre el personal de l’orientació al client, la seva fidelització i la vocació de servei de Plusfresc són alguns dels aspectes que es van analitzar durant la trobada.
“A Plusfresc sempre hem considerat que el client és el centre del nostre negoci. Per això, posem contínuament en marxa iniciatives que ens permetin arribar a ell oferint-li la millor oferta de producte però, a la vegada, el millor dels serveis. I aquests serveis els proporcionen persones que han d’estar formades i motivades per tal de donar el millor de si mateixes”, explica Ismael Bertran, responsable de Recursos Humans de Plusfresc. I afegeix: “Per nosaltres, una part no funcionaria sense l’altra”.
Aposta per la formació
Plusfresc aposta des de fa anys per la formació com a un dels seus principals compromisos com a companyia. I és que, a més de cursos dirigits a empresaris, l’empresa organitza regularment visites d’estudiants a les seves instal•lacions i impulsa cursos formatius pel propi personal.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1100 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.