Publicado el dia

La nova web de compra de Plusfresc permetrà gaudir de manera online dels mateixos avantatges que a les seves botigues

A través d’aquesta nova plataforma, els clients de la cadena de supermercats lleidatana podran, entre d’altres coses, encarregar producte fresc, fer cerques segons les característiques dels productes i gaudir d’ofertes i descomptes.

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha llançat aquest mes d’octubre la seva nova web de compra online, una plataforma des d’on els seus clients podran gaudir dels mateixos avantatges que als seus establiments físics.

Encarregar producte fresc i rebre’l amb el mateix detall de preparació que a la botiga, demanar informació nutricional i fer cerques en base a les característiques de cada article són algunes de les possibilitats que ofereix la nova web. “Aquest llançament constitueix la demostració que des de la companyia tenim un compromís ferm amb els nostres clients, als quals volem oferir el millor servei i la millor experiència de compra”, assegura Carles Hurtado, director d’Organització i Sistemes de Plusfresc.
A través de la nova plataforma, els clients de la companyia no només gaudiran de les mateixes ofertes i descomptes que trobaran a la botiga física, sinó que també podran seleccionar els seus vals descompte de manera online i disposar del Xec Plusi, amb el qual Plusfresc retorna l’1% de l’import total de la compra que s’hagi dut a terme durant el trimestre.
A més, podran fer les seves compres de manera online i recollir-les als establiments a través del servei Clica & Recull. Així, els clients de Lleida ciutat, Alpicat i Torrefarrera ho faran al Centre preparador Ciutat Elisis; els de Manresa i les poblacions del voltant, al Centre preparador de Manresa; i els de Barcelona, al Centre preparador de Barcelona-Via Augusta.
“Des de Plusfresc hem apostat sempre per la innovació, un aspecte que considerem fonamental pel desenvolupament del nostre negoci”, assegura Hurtado. El llançament de la nova web de compra de Plusfresc se suma a la posada en marxa ara fa uns mesos de la nova app de la companyia, a través de la qual els clients reben directament als seus mòbils els vals descompte de la seva targeta client Plusfresc.