Publicado el dia

Estudiants de la Facultat de Ciències de l’Educació de Lleida participen amb Plusfresc per portar la fantasia als més petits

La cadena de supermercats lleidatana ha posat en marxa a la sala Sunka el Plusiconte, un taller de contacontes destinat a nens i nenes de fins a 8 anys. L’activitat forma part del Plusiclub, un espai lúdic i educatiu on Plusfresc duu a terme tallers i animacions pels més petits. Els encarregats d’oferir l’activitat són estudiants del Grau de Mestre d’Infantil i del doble Grau de Mestre d’Educació Infantil i Primària de l’assignatura d’Aprenentatge de Llengües III de la Facultat de Ciències d’Educació de Lleida.

La cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos Plusfresc ha engegat a la sala Sunka (C( Bisbe Ruano, 12) el Plusiconte, un contacontes destinat a nens i nenes de fins a 8 anys. L’activitat, que se celebra cada dijous de 18.00h a 19.00h fins el 17 de desembre, forma part de l’espai per a infants Plusiclub impulsat per la mateixa cadena.

Els encarregats d’oferir aquest taller són estudiants del Grau de Mestre d’Infantil i del doble Grau de Mestre d’Educació Infantil i Primària de l’assignatura d’Aprenentatge de Llengües III de la Facultat de Ciències d’Educació de Lleida. En total hi participen 90 joves, que mitjançant les seves històries porten la fantasia als més petits.

Diversió i aprenentatge pels infants

El Plusiconte és una de les activitats que formen part del calendari del Plusiclub, un espai lúdic i educatiu impulsat per Plusfresc amb la finalitat d’oferir una estona d’esbarjo als nens a partir de la realització de tallers que, a la vegada, els serveixen per aprendre. “A Plusfresc pensem que aprendre jugant és una de les millors maneres de transmetre uns valors al més petits. És per aquest motiu que dediquem molts esforços a buscar activitats que ens permetin assolir aquest objectiu”, explica Rafel Oncins, director de RSE a Plusfresc.