Publicado el dia

16 estudiants de l’IMO visiten Plusfresc per conèixer el seu sistema logístic

La companyia lleidatana especialista en productes frescos impulsa des de fa temps diverses iniciatives destinades a la formació d’alumnes de centres educatius de la comarca

Lleida, 16 d’abril de 2019-. Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, va rebre dijous passat la visita de 16 estudiants de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí de Lleida. Els joves, alumnes d’un programa de formació i inserció laboral de comerç, van visitar les oficines centrals de la companyia i van poder conèixer el seu sistema d’aprovisionament, emmagatzematge i logística.
Entre les diverses seccions visitades destaquen el magatzem i la secció de frescos, on els responsables de l’empresa els van explicar el procés pel qual passen els aliments fins arribar al punt de venda.
A Plusfresc sempre hem pensat que tenim un paper molt important dins l’educació de totes aquelles persones que potser un dia entrin a formar part de la nostra empresa”, afirma Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc. I afegeix: “És clau que puguin veure de prop els processos que seguim. És una inversió de futur”.
La companyia lleidatana té un fort compromís amb l’educació. Per aquest motiu, impulsa des de fa anys diferents iniciatives destinades a l’educació professional, entre les quals destaquen les visites dutes a terme a les seves instal•lacions per part de centres educatius on s’explica als assistents el funcionament administratiu i logístic de la companyia.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.