El nostre blog

Publicado el dia

Un menú de temporada!

Saps quins productes són els d’aquesta temporada? Aquí et deixem alguns exemples i el més important: un menú molt fàcil i nutritiu per ajudar-te a aprofitar-los de la manera més gustosa. T’animes? 🙂

Primer: Farcells d’albergínia i verdures

Un plat original que de ben segur sorprendrà! Si t’agrada l’albergínia aquest plat és per a tu! Té un sabor molt suau i es pot preparar sense sal. Aprèn a fer-lo pas a pas aquí.

Segon: Tempura de vegetals, bolets i peix

Visca els bolets! Per molts, són el tresor més preuat de la tardor. I no els hi falten motius per sortir a buscar-ne: a part de les seves evidents propietats culinàries, són molt beneficiosos per la teva salut. Els bolets tenen molta fibra, redueixen el colesterol i milloren el funcionament immunitari.

Aquesta tempura que proposem com a segon, es tracta d’un plat que, tot i ser arrebossat, és baix en calories. A part de les seves propietats nutritives, aquest plat té un sabor intens i deliciós. Vols aprendre a fer-lo? Entra aquí 🙂

Postres: Peres cuites al xerès

Una peça de pera de Lleida de Producció Integrada pot ser un final perfecte per aquest menú de tardor. Res millor que el sabor d’un fruit de les terres de ponent, garantia de qualitat. A part, el segell de Producció Integrada ens assegura que s’ha produït respectant la salut humana i el medi ambient. Aprèn com preparar-ho aquí.