El nostre blog

Publicado el dia

Receptes fàcils per la nit de Cap d’Any

Ja tenim a tocar la nit de Cap d’Any i avui et portem les receptes ideals pels que aneu a última hora: fàcils, boníssimes i molt vistoses. Ep! Sobretot, no us oblideu de comprar el raïm!

Còctel mimosa

Et portem un deliciós còctel per acomiadar l’última nit de l’any! Pren nota d’aquesta senzilla recepta si vols brindar amb els teus d’una manera ben divertida i refrescant

Ingredients:

  • Cava
  • Suc de taronja natural
  • Raïm
  • Groselles

Preparació:

  1. Omple les copes amb el cava ben fred.
  2. Acaba d’omplir amb el suc de taronja a parts iguals (és important que estigui ben fred)
  3. Decora les copes amb grans de raïm i groselles.

Cloïsses a la marinera

Si busques receptes fàcils per no complicar-te la vida, apunta aquestes cloïsses a la marinera, queden espectaculars i fan molta festa!

Ingredients:

  • 1 kg de cloïsses
  • 1 fulla de llorer
  • 1 ceba
  • 1 all
  • Oli d’oliva verfe extra
  • 1 cullerada de farina
  • Julivert picat
  • 1 culleradeta de pebre vermell de la Vera
  • ½ got de vi blanc
  • Aigua
  • Sal

Preparació:

  1. Posa aigua i llorer en una cassola baixa, quan bulli incorpora les cloïsses, tapa la cassola i espera que s’obrin.
  2. Reserva-les i cola una part de l’aigua.
  3. Sofregeix la ceba i l’all en una paella amb oli.
  4. Afegeix la farina, deixa que cogui uns minuts sense parar de remenar.
  5. Incorpora el pebre vermell i seguidament el vi blanc. Deixa que s’evapori.
  6. Posa 100 ml de l’aigua de les cloïsses reservada i deixa coure el conjunt 10 minuts.
  7. Finalment, incorpora les cloïsses, remena amb cura i serveix amb julivert picat.

​Pasta de full amb fruits vermells​

La Dolors Mateu ens proposa unes postres molt fàcils i delicioses, que queden molt vistoses i originals per a una nit tan especial.

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full
  • 6-8 cullerades de melmelada de poma
  • Fruits vermells
  • Melmelada d’albercoc
  • Menta

​Preparació:

  1. ​ Talla la pasta de full a rectangles petits i marca les vores amb un ganivet.
  2. Punxa-la amb una forquilla i posa-la al forn a 180º uns 10 minuts fins que estigui daurada.
  3. Cobreix l’interior amb melmelada de poma.
  4. Decora amb els fruits vermells i pinta-ho amb melmelada d’albercoc desfeta prèviament al microones.
  5. Decora amb fulles de menta.

Esperem que gaudeixis d’aquestes receptes per la nit de Cap d’Any!

I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

WEB DE COMPRA

També et pot interessar aquest article sobre 10 tradicions de Cap d’Any per atreure la prosperitat.