El nostre blog

Publicado el dia

Un Sant Jordi ben estrany!

Sant Jordi

Per aquest Sant Jordi d’estiu es va parlar d’obrir amb una tercera part de les parades habituals, d’establir zones perimetrades, de limitar els autors firmant llibres, de vendre roses blanques… Al final, sembla que ens tocarà quedar-nos a casa, però això no significa que no puguem seguir gaudint de la lectura.

És el moment perfecte per començar la novel·la que tenies a la tauleta de nit agafant pols o per revisitar la teva història preferida. Prepara’t una beguda ben fresca i deixa que durant unes hores la lectura faci el millor que sap fer: transportar-te a mons llunyans, a molts quilòmetres dels problemes del teu dia a dia.

I si vols aprofitar el 10% de descompte característic, fes costat a la teva llibreria a través d’internet. Potser no el podràs gaudir al moment, però donaràs un cop de mà molt necessari al sector, que per Sant Jordi va vendre menys d’un 20% del que és habitual.

Si necessites inspiració, aquests són alguns dels més venuts el 23 d’abril:

  • ‘Canto jo i la muntanya balla’, d’Irene Solà: una novel·la en què prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló.
  • ‘Boulder’, d’Eva Baltasar: després de ‘Permafrost’, arriba la continuació del tríptic sobre la veu, la vida i el cos de tres dones.
  • ‘Guillem’, de Núria Cadenes: la història de Guillem Agulló i Salvador, antifeixista, que va morir assassinat a Montanejos (Alt Millars) la matinada de l’11 d’abril del 1993.
  • ‘Dones valentes’, de Txell Feixas Torras: un homenatge a les dones que no s’han sotmès i que estan canviant la història de l’Orient Mitjà
  • ‘Sàpiens’, de Noah Yuval Harari: la breu història de la humanitat que ja ha venut més de 12 milions de còpies arreu del món.

Esperem que l’any que ve tinguem un Sant Jordi que no hagi de ser notícia. I si no… sempre ens quedaran els llibres!

Sant Jordi

També et pot interessar: Idees per a jugar amb nens a casa