Les taronges, no només per postres
									T’agraden els cítrics, però només en menges per postres? Sabies que el seu gust és perfecte per potenciar el sabor de molts altres ingredients, i que per tant, també són perfectes per menjar-ne de primer i de segon? Afegeix taronges als teus plats i descobreix noves receptes. Nosaltres et recomanem:
Amanida de pastanaga i taronja
Ingredients:
- 2 pastanagues
 - ½ taronja
 - Olives negres sense pinyol
 - 50 g d’anacards sense torrar
 - Panses
 - Suc de ½ llimona
 - 2 cullerades d’oli d’oliva verge
 - Sal i pebre
 
Preparació:
- Tallar les pastanagues en làmines fines després de netejar-les i pelar-les.
 - En una paella, torrar els anacards durant 5 minuts. Afegir-hi la taronja i torrar durant 2 minuts més.
 - Barrejar tots els ingredients en un recipient i amanir amb oli, llimona, sal i pebre.
 
Salmó amb cuscús a la taronja
https://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2011/09/09/salmo-amb-cuscus-a-la-taronja/
Ingredients:
- Un bon filet de salmó
 - 50 g de cuscús precuit
 - 1 taronja
 - Pell de llimona
 - ½ ceba petita
 - 3 dàtils
 - 1 grapat d’avellanes i ametlles
 - Fulles de menta
 - Olivada
 - Flor de sal d’olives negres
 - Comí molt
 - Oli, sal i pebre de colors
 
Preparació:
- Preparar el cuscús. Afegir-hi els fruits secs, la ceba i els dàtils picats i també ratlladura de taronja i menta. Amanir amb oli, el suc de mitja taronja, sal i comí. Reservar a la nevera.
 - Marinar el salmó en ratlladura de llimona, oli i pebre durant una hora.
 - Marcar durant un minut per tots dos costats en una paella ben calenta.
 - Servir posant primer el cuscús sota el salmó amb una mica d’olivada. Finalment, escampem a sobre el salmó la sal i la ratlladura de llimona, i al cuscús la menta i trossets de taronja.
 
I si t’han agradat aquestes idees per incorporar taronges als teus plats, no et perdis aquestes receptes: broqueta de pollastre i salsa de taronja, empedrat de bacallà amb taronja i farinetes de civada amb fruita i xocolata.