Menja de temporada: fruites de novembre
Quines són les fruites que aquest novembre et faran venir salivera? Ja t’esperen, pintades de colors ben tardorencs.
PERA QTEE
Destaca per la seva dolçor natural i la seva textura fina. És ideal per menjar fresca o afegir a amanides.
POMES
Aquest mes podem gaudir de moltíssimes varietats de poma: te les ordenem de menys a més dolça!
- Granny: Verda, àcida i manté bé la seva forma quan es posa al forn a altes temperatures.
- Pink lady: Dolça, però encara amb un punt àcid, aquesta varietat és la mar de versàtil.
- Golden: La reconeixeràs pel seu color verd-groguenc. Vols que t’expliquem la recepta del millor pastís de poma golden?
- Royal gala: El resultat de l’encreuament entre la Kidd’s Orange Red i la Golden Delicious és ideal per fer receptes com aquesta!
- Fuji: La més dolça de totes. Aquí trobaràs com fer-ne unes galetes increïbles.
MANDARINA I TARONJA
Quan tornen a les nostres botigues és senyal que arriba el fred. No te les mengis només per postres, incorpora-les als teus plats (https://www.plusfresc.cat/receptes-i-menus/cuinem-amb-citrics/): el resultat segur que et sorprendrà.
MAGRANES
Antioxidant i baixa en calories, la reina de la tardor no podia faltar a aquesta llista. Aquí tens 3 plats infal·libles fets amb aquesta fruita tan deliciosa.
CAQUI
Tant si ets de caqui clàssic com de caqui persimon, el novembre és un bon moment per gaudir-ne.
XIRIMOIA
De pell verda i carn blanca, aquesta fruita de textura cremosa recorda a una barreja entre el plàtan, la pinya i la maduixa.
Les trobaràs a les nostres botigues i a la web de compra: