El nostre blog

Publicado el dia

3 plats infal·libles amb magrana

Ets dels que es passa tot l’any esperant que arribi la tardor per poder menjar-ne? Ara que ja és aquí, posa-la a tot arreu! El seu gust suau i dolç combina amb quasi tot, ja ho veuràs! Salmó, carn, alvocat, canyella, quinoa… Estàs a punt per treure-li tot el suc a la magrana?

Tàrtar de salmó i magrana

Ingredients

  • Magrana
  • Alvocat
  • Salmó
  • Cibulet
  • Sal
  • Suc de llimona
  • Torrades

Preparació

  1. Pela la fruita i l’alvocat.
  2. Talla l’alvocat i el salmó en trossos petits, i el cibulet ben fi.
  3. Barreja-ho tot en un bol, afegeix-hi una mica de sal i de suc de llimona i serveix-ho sobre les torrades.

Carn amb salsa de magrana

Ingredients

  • 1 kg de rodó de vedella 100% criat a Lleida
  • 2 cebes
  • 1 magrana
  • 2 tomàquets
  • 4 dl de brou de verdures
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Daura el rodó de vedella 100% criat a Lleida amb sal i pebre.
  2. Treu la carn de la cassola i fes servir el mateix oli per ofegar la ceba picada. Abans que canviï de color, afegeix-hi els tomàquets pelats i sense llavors.
  3. Pela la fruita. Quan la ceba i els tomàquets estiguin llestos, afegeix-la a la cassola juntament amb el rodó de vedella i el caldo. 
  4. Tapa-ho i deixa que es cogui lentament durant una hora.
  5. Talla la carn i serveix-la amb salsa per sobre.

 

Quinoa amb magrana

Ingredients

  • 20 g de magrana
  • 5 g de canyella
  • 20 g de nous
  • 20 g de panses
  • 100 g de quinoa

Preparació

  1. Neteja la quinoa i cou-la.
  2. Neteja també les nous, panses i els grans de la fruita.
  3. Barreja-ho tot i decora-ho amb canyella.