Cues de rap amb gambes de Tarragona i salsa romesco
El plat que et proposem avui no pot ser més fàcil de fer, en tan sols 10 minuts el tindràs llest! I quin és el secret et preguntaràs? Doncs només cal que ens demanis que et cuinem el rap i les gambes al nostre forn de peix i marisc totalment de franc!
Gràcies a això, el tindràs al punt de cocció exacte, ideal per acabar-lo a casa teva tal com més t’agradi o consumir-lo tal qual, amb les espècies i condiments que pots escollir a les nostres peixateries.
La recepta és de la nostra amiga Inés de Domingo Juan, que li va donar un toc espectacular amb el romesco (en aquest cas en conserva, però també pots optar per fer-lo a casa com t’expliquem aquí) i és tan senzilla, com deliciosa.
No dubtis a preparar-lo i a explicar-nos com t’ha quedat!
Ingredients:
- 1 cua gran de rap cuinada al nostre forn de peix
- 15 gambes cuinades al nostre forn de peix
- 1 pot de salsa romesco gran
Preparació:
- Posa la salsa romesco en una cassola i escalfa-la.
- Mentrestant, talla el rap a trossos i afegeix-los a la cassola.
- Posa-hi també les gambes i deixa que tot plegat s’escalfi.
- Serveix el plat amb una base de salsa romesco, el rap al damunt i corona amb les gambes.
- Decora amb una mica de julivert picat.
Esperem que gaudeixis d’aquest romesco de rap i gambes preparat en tan sols 10 minuts!
I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar uns fantàstics bunyols de bacallà.