El nostre blog

Publicado el dia

Fast food saludable

De vegades pot resultar difícil evitar el menjar ràpid: el cervell ens diu que no, però el cor vol una altra cosa, i al final acabem tirant per l’opció fàcil. Per sort, existeixen alternatives saludables que, a diferència del fast food, no passaran factura al nostre cos.

Si vols una pizza… fes-la a casa

Sabem que la temptació d’agafar el telèfon i tenir el sopar a la porta de casa en 20 minuts és difícil d’evitar, però fer-te la pizza tu mateix pot ser tota una experiència: només necessites farina, llevat, sal, oli, aigua i literalment els ingredients que vulguis. Deixa volar la teva imaginació i experimenta a la cuina!

Si vols patates fregides… prepara verdures al forn

Cuinar les patates a casa ja és més saludable que comprar-les, ja que la majoria de les patates que venen als establiments de fast food han estat fregides amb oli de baixa qualitat i contenen més greix i sal. Però si a més a més les preparem al forn, els beneficis es multipliquen! A part de patates, també podem fer servir boniatos, pastanagues o les teves verdures preferides. Només has de tallar-les, col·locar-les a la safata i posar-les a la part superior del forn (escalfat prèviament) tapades amb paper d’alumini. Espera 10 min, treu-les, posa-hi oli i sal, i torna-les a ficar al forn (aquest cop descobertes) fins que quedin daurades.

fast food saludable

2teaspoons.com

Si vols un batut… beu iogurt líquid

Els iogurts no només són menys grassos i contenen menys sucres, també ajuden al teu sistema digestiu. A més a més, contenen calci, vitamina B, fòsfor i magnesi. I recorda que la combinació iogurt + fruita o fruits secs sempre és una opció guanyadora!

Amb el temps deixaràs de trobar a faltar el menjar que no és bo por tu, però mentrestant, esperem que gaudeixis d’aquestes alternatives saludables!

També et pot interessar: https://www.plusfresc.cat/receptes-i-menus/pizza-amb-base-de-tonyina/