El nostre blog

Publicado el dia

Pizza amb base de tonyina

Pizza de tonyina

Teniu ganes de menjar-vos una pizza diferent, amb ingredients que us aportin un extra nutricional al cos? La nutricionista Alba Barbero (@albabarberochef) ens va explicar en un directe al nostre perfil d’Instagram una recepta molt original que agradarà a la majoria: pizza amb base de tonyina.

Ingredients:

Base:

2 llaunes de tonyina al natural (160g)

1 ou

Espècies (alfàbrega, sal, all en pols i orenga)

1 cullerada sopera d’ametlla mòlta (o de farina de blat sarraí).

Passos:

  1. Eixugar la tonyina amb l’ajuda d’un colador. Ha de quedar força seca, perquè sinó la massa no tindrà una textura adequada.
1 Pizza de tonyina
  1. Barrejar-ho amb la resta d’ingredients de la base.
  2. Posar-ho al damunt d’un paper de forn. Col·locar un segon paper o plàstic al damunt i aplanar amb l’ajuda d’un corró o una ampolla.
2 Pizza de tonyina
  1. Posar al forn a 180ºC durant 15 minuts. Aneu comprovant que no es torri massa o, inclús, que es cremi!
  2. Quan estigui cruixent, treure del forn i posar per sobre els nostres ingredients preferits. En aquest cas, nosaltres li hem posat roquefort, gorgonzola, nous i poma.
3 Pizza de tonyina
  1. Gratinar una estona perquè es fongui el formatge.

Si voleu veure el vídeo sencer, podeu dirigir-vos al nostre perfil, i si teniu ganes d’aprendre d’altres receptes, aquí en trobareu més!