El nostre blog

Publicado el dia

Regals originals pel dia de la mare

Tic, tac, tic, tac… el Dia de la Mare s’acosta a gran velocitat i, com sempre, no saps què regalar-li. Quan intentes que et doni alguna pista, et diu: “si ja tinc de tot, no cal que em regalis res”, però tu saps que es mereix el millor. Tant de bo poguessis trobar el regal perfecte… Esperem que aquest article t’ajudi a trobar-lo. Se’l mereix! 

1) Un clàssic millorat: Te’n recordes de quan eres petit i li duies l’esmorzar al llit? Ara li pots portar un luxós àpat digne d’un hotel mitjançant un servei d’esmorzar a domicili: fruita, pastes, bombons, cafè, sucs, macarons… No és la millor manera de començar el dia? 

2) Art personalitzat: Si ets especialment traçut et recomanem fer-li un regal personalitzat: un quadre de la família, un retrat de la seva mascota, una manta de patchwork amb els seus colors preferits, un petit moble fet a mà… I si no ets especialment traçut, també t’ho recomanem: a internet podràs trobar un gran nombre d’artistes que t’ajudaran a aconseguir el regal perfecte. 

3) Nostàlgia: Algun cop la teva mare t’ha parlat dels jocs a què solia jugar de petita? Ossets, baldufes, bitlles… Busca’ls a botigues especialitzades i fes-li una sorpresa vinguda del passat. 

4) Una subscripció: La teva mare és una fan de les millors sèries? Regala li uns quants mesos del seu servei d’streaming preferit perquè no es perdi cap capítol. I si li agrada el drama, però no és gaire de pantalles, segur que li encantarà un abonament teatral. 

5) Un regal solidari: De vegades el regal perfecte per a ella no és el regal perfecte PER A ELLA. Ajudar a algú, a través d’un donatiu a la seva ONG preferida, segur que la fa feliç. 

6) Un nou hobbySi la teva mare es queixa de no saber què fer amb el seu temps, potser el que necessita és una nova afició. I si li regales un curset de fotografia? O de ceràmica, pintura, cuina asiàtica… hi ha tantes opcions! 

7) Els regals insuperables: Esperem que els regals que et proposem t’inspirin, però en el fons sabem que cap dels que t’hem dit podrà superar a aquests dos: compartir el teu temps amb ella i la paraula “t’estimo”.