El nostre blog

Publicado el dia

Maquillatges divertits per Carnestoltes!

Ja tenim aquí el Carnestoltes d’enguany! Comença una de les celebracions més divertides de l’any i a les botigues ens trobaràs disfressats de mil i una coses! Avui et portem algunes idees de disfresses i maquillatges d’allò més originals i fàcils d’elaborar perquè gaudeixis d’una de les festes més esperades a Plusfresc.

Els mims

Una de les disfresses que no fallen mai per Carnaval, és la de mim! Només cal que et vesteixis amb una samarreta de ratlles, tirants, pantalons i boina negra. El que hi donarà el toc de gràcia és el senzill maquillatge amb una base blanca i uns tocs de llapis negre. Fixa’t com estaven de guapes les nostres companyes de la botiga de Vielha!

La tribu


Les companyes de Plaça Europa es van convertir en una divertidíssima tribu! Amb malles i samarreta negra, uns serrells de paper a tall de faldilla i una bona perruca van fer la disfressa. Només cal que et facis amb uns llapis de maquillatge per la cara de colors marró i blanc per completar el look.

Espantaocells

Mireu quina fila tan divertida feien les companyes de Nova Balafia vestides d’espantaocells! Amb uns texans, camises de quadres i barrets de palla es van fer la disfressa. Per completar-la, van afegir el maquillatge amb unes galtes i nas vermells i un somriure d’orella a orella!

Pallassos

En una festa de Carnaval no pot faltar-hi un pallasso! Amb roba de colors ben vistosos i una divertida perruca ja tens mitja disfressa feta. Si hi afegeixes un nas vermell i la cara pintada com l’equip de la botiga de Pius XII, aconseguiràs ser el rei de la festa!

Missió espacial


Els nostres companys de Mollerussa van anar amb la seva nau a visitar l’espai i es van trobar amb uns extraterrestres ben especials! Si et vesteixes d’un verd ben llampant, et fas unes bones antenes i et pintes la cara de color verd, segur que triomfes amb la teva disfressa. Estaven fantàstics!

Dàlmates

Mira quin goig les nostres dàlmates d’Alfarràs! Anaven fantàstiques amb les seves disfresses que van completar amb una cara pintada de blanc amb taques negres. Una idea divertida i original que ens transporta a la mítica pel·lícula de Disney!

Esperem que aquestes disfresses i maquillatge de Carnestoltes et serveixin d’inspiració!

També et pot interessar aquest article sobre què es menja per Carnaval a Catalunya.