El nostre blog

Publicado el dia

Idees per aprofitar el paper de regal

En un dia com aquest moltes cases es converteixen en un mar de paper de regal. Què en podem fer, tenint en compte que molts contenen materials no reciclables? Doncs donar-los una segona vida amb projectes com els del post d’avui!

Folra els teus llibres. Protegeix les portades de mirades indiscretes o dona un toc de color als volums més avorrits. I a més a més, amb el paper que et sobri, també et pots fer un punt de llibre de conjunt.

Crea els teus sobres. Vesteix més la teva pròxima targeta de felicitació o regal en metàl·lic amb un sobre fet a mà.

paper de regal

https://makeandfable.com/

Fes-ne barrets. Celebra l’any nou amb aquests barrets tan fàcils de fer: només has de retallar un cercle de paper, fer un tall pel radi i enganxar-lo perquè quedi forma cònica. Perfora’l a banda i banda, passa-hi un cordill i a punt per dir adéu al 2020!

paper de regal

https://www.brit.co/repurpose-wrapping-paper/

Origami. Reserva’t alguns retalls de paper ben vistós pel pròxim cop que tu o els teus fills vulgueu provar com se us dona l’art japonès de doblegar paper. Què sereu capaços de construir sense retallar i enganxar?

Fes-ne organitzadors. Tens un calaix al teu escriptori que sempre està fet un caos? Fent servir capses de cereals folrades de paper de regal pots crear separadors estètics i pràctics.

paper de regal

http://www.iheartorganizing.com/2013/01/diy-cereal-box-drawer-dividers.html?m=1

Guarda’l pel Nadal que ve. Et servirà tant per embolicar regals, com per fer els teus propis llaços i felicitacions. A més a més, si el tritures, també és bo per protegir objectes fràgils.

Bon Nadal i zero malbaratament!

 

També et pot interessar: