El nostre blog

Publicado el dia

Idees originals per embolicar els regals de manera sostenible

Sabies que molts dels materials que es fan servir per embolicar els regals no són reciclables (especialment si contenen purpurina)? I la majoria acaba a les escombraries el mateix dia! Per això volem ajudar als Reis Mags a trobar alternatives, fent servir opcions sostenibles i intentant aprofitar sempre el que ja tenim.

Paper reciclat. Utilitza paper marró per embolicar els regals, com per exemple el de les bosses de Plusfresc. Només necessites una mica de llana o unes cintes de tela per donar-li un acabat professional. Una altra opció és fer servir paper de diari. 

Capses de cartró. Agafa aquella capsa que fa setmanes que corre per casa i pinta-la amb algun motiu nadalenc. També la pots tallar i fer servir el cartró com si fos paper gruixut, perfecte per a regals petits.

Furoshiki. L’art japonès d’embolicar tot tipus d’objectes amb una peça de roba quadrada és ideal per als regals de formes més estrambòtiques, i també és molt útil per al dia a dia: et pot servir, per exemple, per transportar una ampolla amb comoditat o improvisar una bossa per al tupper.

embolicar els regals

maikagoods.com

Caixes metàl·liques i pots. Les caixes de galetes i els pots de vidre també són una bona opció. Crea etiquetes personalitzades per fer que tinguin un toc especial i, si tens paper de seda, pots posar-lo a dins per protegir el teu regal i fer que quedi més vistós. 

Bosses de tela. Al mercat trobaràs bosses de roba creades específicament per a aquest propòsit, molt pràctiques si mai se t’ha donat gaire bé això d’embolicar els regals. També pots fer servir “tote bags” o fins i tot, fer-les tu mateix.

ecocult.com

I per fer les decoracions… Utilitza llaços de tela i combina’ls amb petits ornaments que trobis per casa o pel bosc (les branquetes d’avet i les flors queden especialment bé). També et recomanem dibuixar els llaços tu mateix amb un retolador. 

Com ja veieu, protegir el medi ambient no és incompatible amb fer regals que entrin per la vista, només es necessita una mica de creativitat. Esperem que aquest any els Reis us portin el que volíeu, i ben embolicat!

lux-review.com