El nostre blog

Publicado el dia

Decoració de Sant Joan, una nit plena de llum.

Tot i que li diuen la nit més curta de l’any, el 23 de juny és un dia sense nit: focs artificials, fogueres, espelmes, fanalets… a Sant Joan la foscor mai arriba i, miris on miris, hi ha una flama viva!

Ja has pensat com fer que la llum sigui l’estrella de la teva festa? Et donem tres idees molt senzilles que engalanin aquesta revetlla!

  • Espelmes: de totes les mides, colors i formats! Pots fer-les més originals posant-les dins de pots de vidre decorats, bosses de paper, llaunes amb foradets…
www.lokoloko.es
  • Ampolles de vi: dona’ls-hi un segon destí omplint-les de llums led. Gasten poc i llueixen molt 😉
www.reliable-remodeler.com
  • Plantes: per què només il·luminem els arbres al Nadal? A Sant Joan, les teves plantes també poden brillar! A més, segur que d’aquests llums no et caldrà comprar!
www.powerbee.co.uk / www.smartschoolhouse.com

Llum, llum i més llum perquè aquest dia sigui tan llarg que no vetllis… Sinó que re-vetllis!

I ara que ja tens la casa decorada, et vols posar a pensar com fer de la revetlla una nit molt especial? En aquest article t’expliquem algunes coses que pots fer per celebrar un Sant Joan d’allò més diferent.

I si busques més consells de decoració però, en aquest cas, de Nadal, també tenim un altre article per tu: Com preparar la taula aquest Nadal?