El nostre blog

Publicado el dia

7 plans per fer en família aquests dies

Aquesta època, en família, quan hi ha nens a casa, és diferent. Però què podem fer perquè no s’avorreixin i passin unes festes inoblidables? Doncs moltes coses!

  1. Patinar sobre gel. Forma part de l’imaginari popular quan pensem en Nadal, encara que per aquí no hi nevi gaire. Per sort, a algunes ciutats hi podreu trobar pistes de gel durant les vacances d’hivern. Esperem que sigueu bons aguantant l’equilibri i, sobretot: no us oblideu els guants! 
  2. Visitar un museu. Nosaltres us recomanem el CosmoCaixa, el Museu Blau (Museu de les Ciències Naturals), el Museu de les Il·lusions, el Museu de Cera i el Museu de la Xocolata.
  3. Cuinar junts. Potser els galets de Nadal no serien la millor opció per començar a aprendre a cuinar, però podeu passar-vos-ho molt bé preparant postres senzills, com per exemple galetes de formes divertides o un pastís de formatge deliciós com aquest.
  4. Manualitats nadalenques. Per què no creeu junts el centre de taula d’aquest Nadal? Si aneu al bosc a buscar molsa per al pessebre, podeu recollir algunes pinyes i deixar volar la imaginació. També podeu fer felicitacions amb cartolina o pintar dibuixos festius.  
    en família
  5. Anar a una fira de Nadal, a veure el Tió Gegant de Barcelona, a una exposició de pessebres o a un pessebre vivent.
  6. Jugar a jocs de taula. Són la millor opció per a la sobretaula del Nadal i Sant Esteve. Si el tió els hi ha dut un joc per a tota la família, apreneu-vos bé les instruccions i prepareu-vos per passar una tarda ben divertida!
  7. Anar a veure un espectacle infantil. Durant aquests dies us serà molt fàcil trobar-ne: titelles, teatre, circ, màgia, projeccions de pel·lícules de dibuixos animats… l’oferta és inacabable. També us recomanem anar a veure Els Pastorets del vostre poble o ciutat.

Trieu el que trieu, una cosa és ben segura: els records que creareu en família aquests dies els acompanyaran durant molt de temps!

També et pot interessar: https://www.plusfresc.cat/idees-plusfresc/idees-per-jugar-amb-nens-a-casa/