El nostre blog

Publicado el dia

Hàbits saludables per cuidar-te a la feina

A molts professionals els toca passar moltes hores asseguts davant d’un ordinador. Aquesta rutina pot comportar moltes repercussions en la seva salut, per això els experts recomanen fixar-se en aquests quatre grans aspectes per cuidar-la: reduir l’estrès, cuidar l’alimentació, fer exercici i desconnectar. Avui us portem uns quants consells i hàbits saludables per fer-ho possible!

1. Descansa la vista

La pantalla és l’eina de treball principal per molts professionals, però pot carregar la vista, produir problemes de visió i afectar els nostres cervells. Cal que cada cert temps la deixem descansar.

2. Menja de manera saludable

Esmorza, menja fruita i prepara’t snacks saludables com iogurts, cereals o fruita seca per mantenir la teva energia i obtenir bon rendiment.

3. Mou-te!

Encara que passis hores assegut per feina, has d’intentar moure’t i estirar de tant en tant, pujar per les escales en lloc de l’ascensor i, quan surtis de treballar, incorporar alguna activitat física a la teva rutina.

4. Organitza’t

Si t’organitzes bé, podràs planificar les teves tasques per treballar sense tanta pressió i amb temps per airejar la teva ment entre jornades laborals.

5. Fixa’t límits

La teva jornada laboral té un horari i desconnectar és de vital importància. De feina sempre n’hi haurà i t’has de marcar uns límits per no acabar absorbit per les tasques pendents. Si no descanses, tindràs menor rendiment i una major desmotivació general.

Esperem que aquests hàbits saludables et serveixin d’ajuda!

També et pot interessar:
https://www.plusfresc.cat/benestar-plusfresc/com-ser-assertiu-a-la-feina/