El nostre blog

Publicado el dia

Amanida de poma i soja germinada

Dificultat: mitjana
Temps de preparació: 10 min

Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense ou, baixa en sucre, baixa en colesterol

Informació nutricional

Plat ric en vitamines, ja que compta amb fruita fresca, i amb un punt energètic que aporten la crema de formatge i les ametlles, aliments recomanats per seguir una dieta mediterrània i que hem de tenir presents en la nostra cuina.

Ingredients

– Unes fulles d’enciams variats
– 50 g de soja germinada
– 1 poma
– 1 taronja
– 2 cullerades de crema de formatge quark
– 15-20 g d’ametlles laminades
– sal i pebre
– 1 cullerada d’oli d’oliva

Preparació

Renteu l’enciam, assequeu-lo i reserveu-lo. La soja germinada de bossa ja està a punt per ser utilitzada.
Peleu la poma i ratlleu-la o talleu-la a trossos petits.
Peleu la taronja retirant la part blanca i la pell que hi ha entre els grills.
Poseu tots els ingredients dins un bol gran.
Daureu les ametlles en una paella amb unes gotes d’oli i deixeu-les refredar. Afegiu-les al bol amb l’enciam i la fruita.
Prepareu la salsa de formatge: en un bol, poseu-hi la crema de formatge barrejada amb un pessic de sal, un de pebre i un rajolí d’oli.
En un plat, poseu, a la base, l’enciam i el germinat, la poma, els grills de taronja i les ametlles torrades, i per sobre, la salsa de formatge. Serviu-ho.

Comentaris

Plat ric en vitamines, ja que compta amb fruita fresca, i amb un punt energètic que aporten la crema de formatge i les ametlles, aliments recomanats per seguir una dieta mediterrània i que hem de tenir presents en la nostra cuina.