El nostre blog

Publicado el dia

Pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà

Dificultat: baixa
Temps preparació: 15 min
Temps cocció: 10 min

Plat compatible amb dieta sense gluten, sense ou, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 318
Hidrats: 12 (15%)
Proteïnes: 17 (22%)
Greixos: 22 (63%)

Ingredients

– 3-4 pebrots del piquillo
– 75 g de bacallà esqueixat
– 1-2 cullerades d’oli d’oliva
– 2 cullerades de nata líquida
– 1 gra d’all
– 1 fulla de llorer
– 1 pessic de sal
– 1 bitxo picant

Preparació

Unes hores abans, poseu el bacallà en remull.
Coeu el bacallà durant 10 minuts, amb aigua i una fulla de llorer. Escorreu-lo.
En una paella amb oli, fregiu-hi l’all i el bitxo. Retireu-ne l’all i el bitxo i reserveu l’oli.
Poseu el bacallà ja cuit al vas de la batedora i afegiu-hi l’oli (que teniu reservat) i la crema de llet. Bateu-ho bé, fins a fer-ne una pasta fina i compacta.
Farciu els pebrots amb aquesta pasta.
Com a guarnició, podeu fer verdures, amanida o saltat de bolets.

Comentaris

Una combinació que s’utilitza molt, la del bacallà i el pebrot, ja que tenen un lligam que els afavoreix mútuament. N’és, aquesta, una versió diferent, amb una consistència cremosa del bacallà que resulta acceptable fins i tot per a aquells a qui no agrada gaire el peix. Si ho prepareu amb una bona amanida verda, és un plat únic equilibrat.