El nostre blog

Publicado el dia

Treu el suc a les fruites i verdures del setembre

El mes de setembre ja comença la tardor i amb ella arriben molts fruites i verdures que portàvem temps esperant. Et donem algunes idees de com incorporar-les als teus plats.

Amanida amb fruita de tardor

setembre

https://www.lamaletademaggie.com/

Una recepta de La Maleta de Maggie amb figues i magranes.

Ingredients

  • Base per a amanida de la teva elecció
  • 4 figues
  • 6 cullerades de grans de magrana
  • 4 cullerades de blat de moro dolç
  • Olives negres
  • Formatge
  • Oli, sal i vinagre

Preparació

  1. Neteja les figues, talla-les en quarts i afegeix-les a l’amanida.
  2. Posa-hi també els grans de magrana, les olives negres, el formatge tallat en daus i el blat de moro.
  3. Amaneix i llestos!

Suc verd

Setembre

www.elespanol.com/cocinillas/

Una beguda sana i refrescant per aprofitar que el kiwi, la poma i el raïm estan al seu millor moment. És una recepta d’El Español.

Ingredients

  • Kiwi
  • Raïm verd
  • Pomes

Preparació

  1. Neteja i pela els diversos ingredients i passa’ls per la batedora o licuadora.
  2. Reserva unes rodanxes de kiwi per decorar.

Pisto de verdures

Setembre

https://cookpad.com/

Podem gaudir de moltes de les verdures de setembre (pebrot vermell, pastanaga, albergínia) així com dels xampinyons amb aquest fantàstic pisto que ens proposa Anita Naranjo.

Ingredients

  • 1 pastanaga
  • 1 albergínia
  • 1 carabassó
  • 1 porro
  • 2 patates
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • Xampinyons
  • 1 pastilla de brou de verdures
  • Tomàquet fregit o natural
  • Oli d’oliva

Preparació

  1. Cuinem els xampinyons amb una mica d’oli i després els reservem.
  2. Pelem i piquem totes les verdures menys les patates, les cobrim d’aigua, hi afegim la pastilla de brou i deixem que es vagin coent a foc mig. Quan s’hagin fet, les escorrem.
  3. Mentrestant pelem les patates, les tallem en daus i les fregim.
  4. Barregem els xampinyons, la verdura i les patates en una olla, hi afegim el tomàquet i anem removent a foc lent.

Esperem que aquestes receptes t’ajudin a menjar més fruita i hortalisses de temporada, ja que no només tenen un gust inconfusible, també són millors per a tu i pel medi ambient.