El nostre blog

Publicado el dia

Saltejat de bròquil verd i pollastre

Avui et portem una recepta d’aquelles fàcils, ràpides, sanes i boníssimes que et salvaran qualsevol àpat. Una manera ideal d’incloure el bròquil a la dieta per aquells a qui més els costa menjar-ne, ja que el toc asiàtic el fa irresistible!

El bròquil verd que trobaràs a les nostres botigues ve de Verdcamp Fruits de Cambrils, és una verdura molt generosa en vitamines i minerals, de les més nutritives que existeixen. Es pot cuinar de mil i una maneres: bullit, en crema, cru, saltejat, al forn… Però és important no coure’l massa per no perdre’n el gust i les propietats.

A la recepta que et portem avui el blanquegem prèviament durant un parell de minuts perquè mantingui el seu preciós color. Després el saltegem amb la resta d’ingredients en una cocció ràpida, així queda cruixent i molt gustós.

No dubtis a preparar-la i a explicar-nos com t’ha quedat!

Ingredients:

  • 1 pit de pollastre
  • 250 g de bròquil
  • 1 ceba
  • Farina de blat de moro
  • Salsa de soja
  • Anacards
  • Arròs per acompanyar

Preparació:

  1. Talla el pit de pollastre i deixa’l marinar mitja hora amb una cullerada de farina de blat de moro i salsa de soja.
  2. Escalda el bròquil en arbrets en aigua bullent amb sal durant un minut per mantenir el bonic color verd.
  3. Salteja el pollastre en un wok o paella a foc fort amb una mica d’oli.
  4. Afegeix la ceba tallada a juliana i els anacards, salteja un minut.
  5. Incorpora el bròquil, una mica de salsa de soja i cou un parell de minuts més.
  6. Serveix amb arròs.

​Esperem que gaudeixis d’aquest saltejat!

I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar aquest pastís de poma golden.