El nostre blog

Publicado el dia

Rellom de porc amb salsa de foie

Aquest rellom de porc amb salsa de foie que ens proposen els nostres amics Luis i Pablo, els Hermanos de Morro Fino, és fantàstic per aquests dies festius!

Molt senzill de fer i amb els ingredients que pots trobar a les nostres botigues, et farà quedar de luxe. Queda’t amb la manera de preparar les patates, les faràs servir en mil plats.

No dubtis a preparar la recepta i a explicar-nos com t’ha quedat!

​Ingredients:

  • 2 relloms de porc de la marca 100% Criat a Lleida
  • 1/2 kg de patates petites
  • 100 g de foie micuit
  • 1 ceba gran
  • 100 ml de llet evaporada
  • 100 ml de caldo de verdures
  • Sal
  • Pebre
  • All en pols
  • Oli d’oliva

Preparació:

  1. Cuina les patates al microones 13 minuts en un bol amb una mica d’aigua cobert amb paper film.
  2. Posa-les en una safata de forn, aixafa-les i condimenta-les amb all en pols, sal i pebre. Posa-hi oli d’oliva i porta-les a la part alta del forn a 220º durant 15 minuts fins que quedin ben cruixents.
  3. En una cassola, sofregeix la ceba picada en una mica d’oli fins que quedi transparent.
  4. Afegeix la llet evaporada, el caldo de verdures i el foie. Salpebra i tritura la salsa. Cola-la perquè quedi ben fina.
  5. Talla el rellom a rodelles i marca-les a la planxa amb una mica d’oli. Salpebra-les i cou-les un parell de minuts per banda.
  6. Serveix el rellom amb la salsa de foie per sobre i les patates al costat.

​Esperem que gaudeixis d’aquesta recepta de rellom de porc amb salsa de foie!

I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article per aprendre a fer un pastís de poma golden.