El nostre blog

Publicado el dia

3 Batuts que et faran somriure per dins

Després dels excessos de l’estiu, segur que el teu cos t’agraeix aquests batuts i liquats plens de vitamines i minerals.

Batido-verdeDEF

Ja veuràs com és una forma molt fàcil i natural de desintoxicar el teu organisme i sentir-te bé per dins i per fora. Prova i ja ens diràs com et sents.

El verd és el color que m’agrada a mi (i al meu cos)

Els batuts verds es diuen així perquè tenen un alt contingut de clorofil·la, ja que se solen barrejar fulles de verdures crues amb fruites. Els beneficis són molts, principalment la seva capacitat per ajudar a desintoxicar el teu organisme, augmentar el teu nivell energètic, ajudar a baixar pes i facilitar la digestió.

Vols provar-los?

 • Un batut ideal per l’estiu
  Fes-lo amb 1 mango madur, 2 plàtans, 5 fulles d’enciam i 3 tasses d’aigua. És ideal, fresquet i boníssim! Però recorda: és molt important consumir-ho el més fresc possible perquè sigui molt nutritiu.
 • Liquat ple de vitamines per començar el dia
  Amb uns ingredients ben fàcils de trobar et podràs preparar ràpidament aquest liquat ple de vitamines per començar el dia en plena forma. Per fer-ho, necessitaràs: 1 cogombre, 2 branquetes d’api, 1 poma verda, 1 grapat d’espinacs i 1 llimona.
  Un cop ho tinguis, liqua tots els ingredients amb un got d’aigua i després afegeix el suc de la llimona. Per aprofitar tots els beneficis, és recomanable prendre’l en dejuni durant 1 setmana. Bon dia!
 • El desintoxicant per excel·lència
  Aquest liquat és reconegut arreu per ajudar a desintoxicar l’organisme i aportar moltes vitamines al nostre cos. És molt fàcil de fer, només has de liquar: ½ tassa d’enciam romà, 1 tassa i 1/2 d’aigua, 3 branquetes d’api, 2 pomes petites, 1 plàtan, ½ tassa de suc de llimona i una miqueta de julivert. I ja està! A punt per fer somriure al teu cos!

Plusfresc_batido

Si tens ganes de conèixer més sobre el tema i trobar noves receptes, aquí podràs documentar-te.