El nostre blog

Publicado el dia

Trucs per combatre la calor a casa

combatre la calor

Has passat alguna nit donant voltes al llit per culpa de la xafogor estiuenca? Has descobert durant la quarentena que de dia casa teva es transforma en un forn? Avui, aprendrem alguns trucs per combatre la calor i fer que casa nostra sigui més fresca sense que la factura elèctrica es dispari.

  1. Apaga els llums i aparells electrònics que no estàs fent servir. No només estalviaràs diners, també t’estalviaràs la calor que emeten quan estan en funcionament. I si tens un ordinador o televisor a la teva habitació, és millor que no els facis servir abans d’anar a dormir.
  2. Fes un bon ús del ventilador. Un ventilador col·locat estratègicament ens pot fer enyorar menys l’aire acondicionat. Un clàssic és posar-hi una mica de gel a davant, per refredar l’aire que ens envia. Si tens un ventilador al sostre, assegura’t que giri en direcció contrària a la del rellotge.
  3. Deixa entrar l’aire fresc. Obre les finestres de punta i punta de casa teva per crear un corrent d’aire. A la nit, dorm amb la finestra oberta. combatre la calor
  4. Rescata l’ampolla d’aigua calenta. No només és la teva aliada durant l’hivern, si l’emplenes d’aigua glaçada t’ajudarà a passar millor els mesos més càlids.
  5. Para la calor abans que entri. Corre les cortines durant les hores en què el sol piqui més. Si les teves finestres són antigues, considera canviar-les per opcions que t’ofereixin més aïllament tèrmic.
  6. Reserva’t les hores més fresques per fer activitats que provoquen que pugi la temperatura, com cuinar i planxar.
  7. Consumeix begudes refrescants, com aquestes aigües de sabors i tingues un got ple a prop del llit.

Esperem que aquests consells et serveixin per combatre la calor i tenir un estiu ben agradable!