El nostre blog

Publicado el dia

El nostre compromís amb tu, el producte i l’entorn.

Fa molts anys que ho diem: Plusfresc és el súper que t’estima i, és clar, volem que ens estimis tu també!

Volem enamorar-te amb productes de qualitat i un servei personalitzat que estigui a l’altura de la confiança que, dia rere dia, diposites en nosaltres; tenim una sèrie de compromisos amb la satisfacció dels nostres clients, la qualitat dels nostres productes i la millora del nostre entorn que es basen en mantenir els nostres valors originals fonamentals: honestedat, humilitat, respecte per les persones, vocació de servei i entusiasme.

– Compromesos amb els drets dels clients.

Volem garantir una satisfacció completa, sense cap condició: atenció personalitzada, entrega a domicili, horaris amplis, accessibilitat per discapacitats, balances sense tares assegurades perquè no paguis mai el paper de la carn o el peix, la Garantia 100% Plusfresc perquè puguis retornar o bescanviar qualsevol producte sense donar explicacions, l’APP Plusfresc i, sobretot, l’amabilitat i proximitat de tot el personal de les nostres botigues. Volem que et sentis com a casa!

– Compromesos amb la qualitat del producte.

Donem moltíssima importància a la qualitat i l’origen de tots els nostres productes, per això seleccionem els millors proveïdors tant de productes envasats com de productes frescos.

La nostra carn prové sempre dels mateixos proveïdors, que ens garanteixen controls de qualitat constants, i també comptem amb el nostre propi segell de qualitat i procedència “100% Criat a Lleida”; la fruita i verdura, si és de proximitat, millor! I si no et surt bona, te la canviem totalment de franc! I el peix? Sempre del dia: el comprem diàriament al port de Tarragona, per això els dilluns (que la llotja no obre) no en venem.

– Compromesos amb l’entorn.

Si el món al qual vivim avança, nosaltres també avançarem, per això sempre hem dedicat molts esforços a la Responsabilitat Social de l’empresa.

Treballem per la millora del medi ambient amb la reducció de consum de plàstics, d’energia i d’aigua; lluitem pels necessitats mitjançant la donació setmanal d’aliments a entitats, tant de productes envasats com de la carn i el peix sobrant i, a més a més, fem campanyes solidàries puntuals i permanents com la de “Dóna suport a qui tens al cor”, que et permet donar el xec descompte de la teva targeta client a l’entitat o ONG que vulguis.

Vols saber-ne més? Tota la informació a la nostra web!