El nostre blog

Publicado el dia

Com cuinar amb els teus fills

cuinar amb els teus fills

Passar l’estona a la cuina junts és una gran manera de fer-los tastar nous gustos i aprendre. Això sí, cal una mica de preparació perquè tot vagi com una seda. Avui et donem algunes recomanacions per cuinar amb els teus fills i crear moments que recordaran durant molt de temps!

  • Tria el moment ideal: Escull una estona que sàpigues que els teus fills no estaran cansats (en general sol ser millor cuinar al matí que al vespre). Ha de ser quan tu també tinguis temps extra per dedicar-los, ja que tardareu més en acabar que si fessis la recepta només tu.
  • Repasseu els passos junts: llegiu la recepta o mireu el vídeo plegats perquè entenguin bé quin plat preparareu i tot el procés.
  • Prepara algunes coses abans d’hora. Avança les coses més complicades que ja puguis anar fent, com pelar o tallar els ingredients.
  • Mesurar és una bona oportunitat per repassar les matemàtiques i sol ser una activitat que agrada als nens.
  • Anima’ls a tastar els ingredients. Tingues una cullera preparada perquè puguin anar tastant el que vulguin, però si no volen no els presionis perquè ho facin.
  • No esperis que surti tot perfectament. És molt probable que tot sigui bastant caòtic, així que si embruten gaire o la recepta no acaba de quedar com havia de quedar, no passa res. El més important és aprendre, gaudir de l’experiència i passar temps en família.
  • Tria bé què cuinareu. El pas més important a l’hora de cuinar amb els teus fills és triar les receptes. Des de Plusfresc et recomanem les de Minicuina, creades per la Dra. Antonieta Barahona, nutricionista. Les podràs trobar totes al nostres Instagram TV i al nostres Facebook.

Gelats de fruites naturals

Pastís de pastanaga i ametlla

Fajitas de pollastre

Pizza de síndria

 

Esperem que amb aquestes receptes aconseguiu despertar la curiositat dels vostres petits xefs!