El nostre blog

Publicado el dia

Assaboreix els millors musclos del Delta de l’Ebre a Plusfresc

El Delta de l’Ebre és un dels territoris amb més puresa i riquesa paisatgística del litoral català. Pel que fa a la biodiversitat i la producció d’aliments, un dels espais més singulars de la zona és la Badia dels Alfacs, on el producte per excel·lència és el musclo.

El musclo és un tipus de mol·lusc que habita a les aigües dolces i salobres de la zona, que aporta un gran valor econòmic i cultural per a la regió i molt reconegut per cuiners de primer nivell per l’exquisidesa de la seva carn.

La pesca i l’aqüicultura del musclo són activitats tradicionals al Delta de l’Ebre. L’inici de la seva temporada coincideix amb la soltada d’aigua pel reg dels arrossars. L’aigua dolça que arriba a la Badia els proporciona una gran quantitat de nutrients i els incrementa la seva qualitat, ja que els aporta un sabor i textura exquisits.

Els musclos també tenen un paper important en l’ecologia dels rius i llacunes on habiten, perquè contribueixen a mantenir la qualitat de l’aigua i són font d’aliment per a diverses espècies aquàtiques.

El nostre equip de compres de peix ha visitat les muscleres per comprovar in situ la qualitat del producte, i és excel·lent. Ara toca gaudir-lo a taula amb Plusfresc!

Reecorda que trobaràs els musclos del Delta a les nostres botigues i a la nostra web de compra.