El nostre blog

Publicado el dia

Panellets tradicionals… I molt originals!

El món dels dolços està de moda: si abans ens agradava menjar-los, ara també és tot un plaer mirar-los! Veiem pastissos que són veritables obres d’art, magdalenes de conte, xocolatines personalitzades, galetes súper decorades, dònuts multicolor, caramels amb dibuixos, gelats de gustos inimaginables… Però, i els panellets?

Sembla que els nostres somnis llaminers de la infància s’estiguin fent realitat! I no només a les pastisseries i botigues, a les cuines de casa també estem més creatius que mai. Per això, avui us portem un munt d’idees perquè aquest any, els vostres panellets siguin més originals que mai.

Podeu jugar amb els ingredients tradicionals, donant-los vida amb cares i formes d’animals. Aquests ratolinets i eriçons són molt bufons i fàcils de fer:

www.diarimes.com

També podem fer versions més cridaneres incorporant colorants llampants a la base (el fúcsia és espectacular) o bé amb decoracions multicolor, com aquests panellets disfressats de “dònuts”.

www.rincondulcebysusana.blogspot.com

Una altra opció és la de fer alguna cosa amb el famós fondant. És molt senzill de treballar i té infinites possibilitats! No obstant això, us recomanem afegir-ho amb mesura, ja que és realment molt dolç i podria emmascarar els sabors dels panellets; només cal afegir algun detall i ja queda molt bé, com es pot veure en aquests caragolets.

www.elcargol.cat

I per últim us proposem… La castanyada tematitzada! Una opció ideal per als amants dels panellets i de les decoracions de Halloween més divertides: aranyes, mòmies, làpides… Fes els teus panellets terroríficament deliciosos!

 

www.europabarbacoa.es

 

www.estovadepostres.com