El nostre blog

Publicado el dia

Divendres 13: receptes terrorífiques!

Avui és divendres 13, un mal dia per als supersticiosos i un títol que segur que us sona si sou amants del cine de terror. No ens espantem! Avui és el dia prefecte per gaudir d’algunes receptes teeeerrorífiques… Aquí teniu alguns aperitius per acompanyar una bona pel·lícula.

Plàtans fantasmes

Ingredients

  • Plàtans
  • Una tassa de perles de xocolata blanca
  • Boles de xocolata negra
  • Pals de gelat

Preparació

  1. Talla els plàtans per la meitat o en parts més petites si ho prefereixes.
  2. Punxa la punta del plàtan amb el pal de gelat i posa-ho al congelador sobre un paper encerat.
  3. Quan els plàtans siguin durs, omple una tassa amb la xocolata blanca i desfés-la al bany maria.
  4. Quan la xocolata sigui líquida, submergeix el plàtan fins que quedi tot cobert. Abans que la xocolata s’endureixi, posa-hi els ulls amb les boletes de xocolata negra i els detalls que prefereixis.
  5. Posa-ho al congelador perquè la xocolata quedi dura i devora-ho com un gelat!

Aranyes sortint de l’ou!

Ingredients

  • 6 ous
  • ¼ de tassa de maonesa
  • Una cullerada de mostassa
  • Sal
  • Pebre negre
  • Olives negres

Preparació

  1. Bull els ous, parteix-los per la meitat i retira el rovell amb l’ajuda d’una forquilla.
  2. Aixafa els rovells fins que quedi una massa i barreja-ho amb la maonesa, la mostassa, la sal i el pebre. No deixis de remenar-ho i tindràs una mescla uniforme.
  3. Posa el farcit sobre els ous blancs i, a sobre d’aquest, situa-hi una oliva negra que serà el cos de l’aranya.
  4. Talla algunes olives a tires i col·loca-les sobre l’ou com si fossin les potes: 4 per cada costat!
  5. Ja pots sortir a espantar els teus convidats!

El retorn de la mòmia!

Ingredients

  • Massa de pizza o pasta de full
  • Carn picada de vedella o porc
  • Mozzarella o formatge tendre
  • Olives negres

Preparació

  1. Prepara mandonguilles amb la carn picada i fregeix-les. Mentrestant, preescalfa el forn a 350 ºC.
  2. Talla la massa de pizza en tires fines. Punxa tres mandonguilles amb un escuradents perquè es mantinguin a lloc i embolcalla-les amb les tires de massa com si emboliquessis una mòmia. Deixa un espai sense cobrir per poder-hi fer els ulls!
  3. Posa les mòmies a la safata del forn i cou-les durant uns 20 minuts.
  4. Quan surtin del forn, serà el moment de posar-hi els ulls. Talla petits trossos de formatge i fes-hi la nineta amb un trosset d’oliva negra.
  5. Serveix-los amb la teva salsa preferida i… mmMm! Espantosament bones!

Esperem que t’hagin agradat i que gaudeixis molt de la teva nit de divendres 13. Ens expliques amb quina pel·lícula els acompanyaries? Pots comentar-nos-ho al post que trobaràs al nostre Facebook!