El nostre blog

Publicado el dia

Anima’t a preparar el teu torró casolà!

Quina ilusió! ja està aquí el torró! A les nostres botigues ja en trobes de tots els gustos perquè tinguis temps a gaudir-los tots. No obstant això, avui et portem un repte millor: i si aquest any, a més a més, proves a fer el teu propi torró? Amb quatre consells, segur que et surt deliciòs.

Pots animar-te amb el que més t’agradi, però nosaltres et proposem un clàssic: el torró de Xixona. Fet a casa com la tradició mana!

– 1 quilo d’ametlles crues pelades
– 800 g de sucre
– 6 rovells d’ou
– 3 cullerades soperes de mel
– 1 got d’aigua
– 1 cullerada de canyella mòlta
– La ratlladura de la pell d’una llimona

PREPARACIÓ:

1) Mol les ametlles fins que es tornin un pols finet. Posa’l en un morter amb una mica d’aigua i barreja fins a tenir una massa homogènia.

2) Afegeix els rovells d’ou i continua barrejant…

3) Posa la resta d’aigua i el sucre a foc molt lent en una cassoleta fins que sigui de color dauradet. Ja tens l’almívar fet!

4) Agrega-hi la pasta d’ametlles del morter, la mel i la ratlladura de llimona i segueixes barrejant a foc lent. No paris de remenar fins que deixi d’estar enganxifós i tingui certa consistència.

5) Treu-lo del foc, posa’l en un motlle pla perquè agafi la forma correcta i deixa refredar totalment.

Mmm… Súper bo!
A més a més, es conserva molt temps, especialment si el poses en un lloc fosc, fresc i sec.

Imatge: www.rtve.es

I si després del turró necessiteu àpats més saludables, què us sembla aquestes receptes d’amanides nadalenques?