Falsa pizza de figues
T’has fet mai una pizza de figues? Bé, això no és exactament una pizza: està feta amb pa de pita, així que fer-ne és un pim-pam. Un invent amb fruita de temporada que et solucionarà molts sopars lleuger o entrants.
Les figues, a més de ser molt versàtils a la cuina, ens aporten fibra i minerals com el potassi i el calci -però el millor de tot és que quan es fornegen, concentren els seus sucres naturals i es tornen encara més bones! I si hi sumes la cremositat de la burrata, l’amargor de la rúcula i l’acidesa del vinagre balsàmic et queda una combinació d’escàndol!
Ingredients:
- 8 figues
- 2 pans de pita
- 3 burrates
- 1 bossa de ruca
- Vinagre balsàmic de Mòdena
Preparació:
- Forada el pa de pita i pinta’l amb una mica d’oli d’oliva.
- Posa-ho 5 minuts al forn preescalfat a 180 ºC.
- Afegeix una part de la burrata, esmicolant-la bé per sobre.
- Posa-hi les figues tallades i torna a fornejar-ho uns 15 minuts.
- Afegeix la resta de la burrata, una mica de ruca i crema de Mòdena.
Quan un producte de temporada és tan bo com aquest s’ha d’aprofitar. Recorda que a les nostres botigues t’hi esperen les millors figues de proximitat i que també les trobaràs a la web de compra:
Esperem que amb aquesta recepta i les que trobaràs aquí puguis gaudir d’aquest carmelet de la tardor com cal.