El nostre blog

Publicado el dia

El nostre peix fresc de llotja

Com bé ja saps, a Plusfresc som especialistes en productes frescos! Escollim els millors proveïdors i productes per poder garantir-te un peix fresc amb la qualitat que exigeix Plusfresc.

D’ON PROVÉ EL NOSTRE PEIX

El peix fresc és un dels signes d’identitat de Plusfresc. Però saps d’on prové el nostre peix?

  1. Comprem directament el peix del Mediterrani a la subhasta del port de Tarragona, Cambrils i Sant Carles de la Ràpita, on de dilluns a divendres les barques descarreguen el peix capturat durant el matí.
  2. El peix i el marisc de Galícia l’obtenim de la llotja de Vigo, Cambados, Vilagarcía de Arousa i Ribeira.
  3. El peix del Cantàbric, de la llotja de Pasajes, entre d’altres procedències.

ELS DILLUNS NO TENIM PEIX

Com ja has vist, venem el peix fresc de llotja i és per aquesta raó que els dilluns trobaràs sempre les nostres peixateries tancades, ja que els dissabtes i els diumenges no està autoritzada la pesca de peix de platja ni a la Mediterrània ni al Cantàbric.

PESCA SOSTENIBLE

Respectem al màxim les talles mínimes dels peixos. En no vendre peces petites, contribuïm a que no es pesquin i que els peixos es puguin continuar reproduint.

El nostre peix es pesca amb diversos tipus de pesca sostenibles com són la pesca de llinyes i hams, la de palangre, o les de cèrcol, nanses i trampes, totes respectuoses amb les espècies i amb el medi ambient.

EL PEIX SEMPRE ARRIBA FRESC

Tenim especial cura de no trencar la cadena de fred. Una vegada comprem el peix, el posem amb gel en escata perquè es mantingui a una temperatura d’entre 0 i 4ºC. Tot seguit, el carreguem al camió, on tenim l’equip de fred preparat per mantenir el peix en perfectes condicions durant el trasllat.

EL NOSTRE FORN DE PEIX GRATUÏT

A les nostres peixateries, tens dues opcions: et netegem i et preparem el peix al teu gust, perquè te l’emportis llest per cuinar a casa. O bé te’l podem cuinar nosaltres i te l’emportes llest per menjar a casa! Tenim un servei de forn de peix on tu només cal que triïs les peces que més t’agraden, ens demanis com les vols i amb quins condiments, nosaltres te les cuinarem al teu gust al nostre forn de vapor. I el millor? És un servei completament gratuït i ens surt exquisit!

​Esperem que gaudeixis del nostre peix fresc de llotja, recorda que el trobaràs a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquesta recepta de besuc a la sal.