El nostre blog

Publicado el dia

Rotllets de vedella farcits

Dificultat: mitjana
Temps de preparació: 10 min
Temps cocció: 15 min

Plat compatible amb dieta sense ou, baixa en sucre, sense lactosa

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 619
Hidrats: 102 (16%)
Proteïnes: 135 (22%)
Greixos: 350 (57%)

Ingredients

– 1-2 filets de vedella prims
– 1 cullerada de mostassa
– 1 pebrot vermell escalivat
– 2-3 cogombres amb vinagre
– 1 cullerada de farina (per arrebossar)
– 1 culleradeta de farina per espessir la salsa
– oli per fregir
– 1/2 got de vi blanc

Preparació

Poseu els filets estirats per pintar-los amb una capa de mostassa. A sobre, poseu-hi els cogombres picats i el pebrot a tires.
Feu uns rotllets de cada filet i lligueu-los amb fil de cuinar o claveu-hi un escuradents per coure’ls sense que s’obrin.
Escalfeu oli d’oliva en una paella i fregiu-hi els farcellets enfarinats fins a daurar-los. Reserveu-ho.
En una cassó, poseu-hi una cullerada d’oli i una de farina, afegiu-hi el mig got de vi i després els rotllets de carn, als quals prèviament haureu tret el fil. Deixeu-ho coure uns minuts fins que s’espesseixi la salsa i ja ho podeu servir.

Comentaris

El plat es pot acompanyar d’arròs llarg bullit, de verdures, també bullides, de xampinyons saltats… segons el que hàgim previst fer de primer.