El nostre blog

Publicado el dia

Producte del mes: carn 100% Criat a Lleida

El nostre compromís és oferir-vos la millor qualitat i donar suport als productors de la nostra terra, perquè gaudiu al màxim dels nostres productes. Ara que tot just encetem el novembre, us volem recomanar les nostres carns 100% Criat a Lleida. T’expliquem el perquè!

Apostem pel producte de casa, perquè és d’aquí, és de qualitat i té un sabor espectacular. Tens pensat fer un estofat, uns pinxos o et ve de gust una llonganissa fresca amb patates? No et perdis la nostra vedella femella i el porc duroc, seleccionats per les seva qualitat en sabor i tendresa. Podràs distingir-los perquè hi trobaràs enganxat aquest distintiu.

2016031712154231874 (1)

100% Criat a Lleida significa que tot el procés de creixement de l’animal s’ha dut a terme a granges lleidatanes. Al bestiar, se li proporciona una alimentació de molta qualitat i molt controlada, sense additius ni substàncies artificials. El resultat el pots comprovar per tu mateix/a.

Per saber-ne una mica més, ens hem trobat amb l’Òscar, responsable del Departament de Carns de Plusfresc.

Captura1

Bon dia Òscar, a Plusfresc disposem de vedella femella i porc duroc. Per què s’ha seleccionat aquest tipus de producte?

Pel projecte 100% Criat a Lleida hem seleccionat races de vedella i només femelles ja que transformen millor el greix infiltrat, amb el qual ens permet garantir una carn més tendra i gustosa. Per un motiu similar s’ha escollit el porc Duroc, raça que deriva del porc ibèric, i que gràcies a la infiltració s’obté una carn gustosa i evitem que faci aigua en la cocció.

Captura

Quin tipus d’elaborats amb carn podem trobar a Plusfresc?

Els nostres elaborats tradicionals, llonganisses, hamburgueses, mandonguilles, etc… es fan sota els paràmetres de la nostra recepta pròpia des de fa més de 20 anys, recepta que surt de la tradició xarcutera catalana, adaptada a la normativa sanitària vigent i en constant evolució per millorar el producte i atendre les peticions dels clients.

Què fa úniques les nostres receptes pròpies?

Prioritzem l’artesania i les bones pràctiques d’elaboració davant de la industrialització i la rendibilitat, cosa que fa que sempre intentem tenir un producte tradicional, bo i sa.

Tens alguna recomanació especial de carn o elaborats?

Es fa difícil recomanar alguna cosa concreta ja que totes les carns 100% Criat a Lleida i els nostres elaborats són excel·lents, sí que podem recomanar les parts més adequades pel tipus de plat o cocció que es vol fer. Ara és època d’estofats i fricandó i us recomano la vedella 100% Criada a Lleida. Tampoc us podeu perdre el pollastre o la llonganissa, que sempre van bé.

Moltes gràcies.