El nostre blog

Publicado el dia

Porc 100% Criat a Lleida, 100% sabor i qualitat

100% Criat a Lleida és la marca de Plusfresc que vetlla per donar suport als productors de ponent i per poder oferir als nostres clients una carn de qualitat, tendra, gustosa i sana. Ara també comptem amb carn de porc 100% Criat a Lleida. En vols saber més?

La carn de porc 100% Criat a Lleida prové de creuament de raça Duroc. Tot l’engreix té lloc a Lleida. Per descomptat, es té especial cura de l’alimentació del bestiar, basada en una dieta 100% vegetal de blat, ordi, blat de moro i soja.

porc100

Les granges productores d’aquesta carn estan totes situades a la província de Lleida. Alguns exemples són Castellnou de Seana, la granja Soldevila, la Granja del Serrat de Molner… Les coneixes?

Ja saps que del porc s’aprofita tot, per això a Plusfresc t’oferim cap de llom, cansalada viada, costella, llom, filet, entre altres, i t’ho preparem com més t’agradi.

parts

Avui, com sempre, ens ve molt de gust gaudir dels productes de la nostra terra. Per això, volem compartir amb tu una recepta que pots elaborar amb productes de Lleida. T’agrada la poma de Lleida? Doncs aquí tens una proposta per combinar-la amb el nostre porc 100% Criat a Lleida! Llom de porc 100% Criat a Lleida amb salsa de poma. Un deliciós ball de contrastos de sabors i textures molt nostres que segur que t’encantarà.

Ja has tastat el nostre porc? Ens encantaria conèixer la teva opinió! :p