El nostre blog

Publicado el dia

Conill amb ceba i nyoquis

Avui et portem un plat que et deixarà bocabadat, per deliciós i, sobretot, per original: conill amb ceba i nyoquis. Apunta la recepta!

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 20 min

Plat compatible amb dieta baixa en sucre, baixa en colesterol, baix de calories, sense ou, sense lactosa

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 456
Hidrats: 157 (34%)
Proteïnes: 133 (29%)
Greixos: 166 (36%)

Ingredients

– ¼ de conill
– 2 grans d’all
– 1 ceba gran
– ½ copa de brandi o conyac
– 100 g de nyoquis cuits
– oli d’oliva
– sal i pebre

Preparació

Renteu el conill, assequeu-lo, trossegeu-lo i salpebreu-lo.
En una paella amb oli, fregiu-hi els grans d’all sencers.
Renteu la ceba i talleu-la finament. Coeu-la en una paella amb oli a foc lent fins que es torni transparent.
Ajunteu la ceba amb el conill i afegiu-hi el brandi; remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts; reserveu-ho.
Bulliu els nyoquis amb aigua i sal durant 2-3 minuts; coleu-los i reserveu-los.
En una paella, poseu-hi una cullerada d’oli i afegiu-hi els nyoquis; remeneu-ho uns minuts.
En un plat, serviu el conill amb la ceba acompanyat dels nyoquis, tot calent.

Comentaris

El conill és la carn que té menys greixos, però la seva aportació en proteïna, en relació amb les altres carns, és, qualitativament, la mateixa. La guarnició de patata en forma de nyoquis contribueix a fer-ne un plat energètic. Si fem plat únic, ens serveix per a dietes baixes de calories.