El nostre blog

Publicado el dia

Batuts de vegetals per estar ben sans!

Tots sabem la importància que tenen les vitamines de les verdures i hortalisses en el nostre benestar, però no sempre tenim temps de cuinar la nostra dosi diària de vegetals! I què podem fer si no tenim possibilitat de menjar tooota la verdura fresca que necessitem per estar sans? Doncs fer-ne batuts!

Enrere queden els clàssics sucs de taronja, préssec, pinya i poma; ara les verdures són les reines dels nostres gots amb la moda dels súper batuts de vegetals! T’hi vols apuntar?

Només necessites una batedora potent i algunes de les fruites que més t’agradin per combinar-les amb les verdures. Normalment es recomana posar un 60% de fruita i un 40% de verdura, ja que la verdura és bastant més amarga i la dolçor de la fruita li va molt bé!

Els vegetals més triats són els espinacs, les pastanagues, l’enciam, el cogombre, la remolatxa, la menta i la col kale. Un bon consell és que no barregis més de 5 ingredients (és difícil fer encaixar més sabors junts!) i és recomanable que triïs fruites que treguin bastant suc com la llimona, el meló, la taronja o la poma, ja que les verdures no en treuen gaire i tot plegat quedaria massa sec. També pots afegir-hi alguna beguda vegetal d’ametlla, avena, arròs, etc. que, a més d’hidratar, farà encara més nutritiva la barreja.

Amb aquests súper batuts, introduïm de forma ràpida les vitamines i la fibra de la verdura crua a la nostra dieta: és molt més sa fer-ho en batut que liquat, ja que així també aprofitem la fibra de la polpa. A vegades la pinta no és gaire bona, però et prometem que el gust sí que ho és!

Ideals per esmorzar, per berenar o com “snack” entre hores, ja que a més a més, són súper fàcils de transportar!

T’agraden els batuts? Prova de fer aquests altres: 4 batuts naturals que t’encantaran.