El nostre blog

Publicado el dia

Truita de bacallà

Que bona la truita de bacallà! És un plat compatible amb dieta baixa en sucre, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal i sense lactosa.

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 15 min

Plat compatible amb dieta baixa en sucre, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal, sense lactosa

Informació nutricional

Kcal totals del plat: 286
Hidrats: 99 (34%)
Proteïnes: 90 (31%)
Greixos: 97 (34%)

Ingredients

1 cullerada d’oli
1 culleradeta de sucre
1 ceba petita
¼ d’albergínia
1 carxofa petita
1 gra d’all
100 g de bacallà esmicolat
pebre negre mòlt
1/2 llesca de pa de motlle
1 ou

Preparació

Ajunteu en fred l’oli i el sucre i coeu-ho fins a la caramel·lització.
Poseu la ceba picada a l’oli caramel·litzat i fregiu-la una estona. Afegiu-hi l’albergínia, la carxofa i el pebre, coent-ho a foc lent i amb la paella tapada durant 10-15 min.
Saltegeu el bacallà esmicolat amb el gra d’all picat en una altra paella.
Talleu la ½ llesca de pa de motlle a daus petits i fregiu-los amb oli calent. Retireu-ho i reserveu-ho sobre paper de cuina.
Bateu bé l’ou i barregeu-hi tots els ingredients. Feu una truita no gaire seca. Serviu-ho.

Comentaris

Un consell, proveu de fer aquesta truita, tot i que sembla una mica difícil de cuinar: és recomanable, sobretot, per a aquelles persones que mengen poc i que amb un sol plat en tenen prou. Porta, en proporció, gairebé tots els grups d’aliments, de manera que, acompanyada d’una amanida, ja és un àpat correcte.