El nostre blog

Publicado el dia

5 aperitius diferents per sorprendre els convidats

És temps de terrasses, de convidar als amics a dinar a la fresca i d’aperitius lleugers i originals per fer un mos mentre fas petar la xerrada. Si t’has cansat d’oferir sempre el mateix pica-pica i vols idees noves, avui te’n regalem un grapadet. Esperem que t’agradin!

1 Tàrtar de tonyina amb salsa de soja

Per començar, què et sembla el contrast de la tonyina amb el sabor afruitat de les maduixes, la llima i l’alvocat? Una fusió molt seductora i fàcil de preparar. Mira el vídeo i ho tindràs llest en un moment!

2 Xips de carabassó i parmesà

Cruixent per fora i suau per dins. Les xips de carabassó i parmesà faran les delícies de petits i grans. Preparar-les és així de fàcil!

  1. Netegem dos carabassons, els eixuguem i els tallem en rodanxes molt fines.
  2. Els posem en una safata amb paper de forn i hi afegim una culleradeta de parmesà ratllat i pebre a sobre de cadascun.
  3. Ho gratinem uns 8 minuts fins que estiguin daurats.
  4. Ho deixem refredar i servim!
Imatge extreta de lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es
Imatge extreta de lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es

3 Tomàquets cherry amb formatge cremós

Aquest piscolabis és molt refrescant, atractiu i fàcil de preparar.

  1. Rentem i tallem els tomàquets per la meitat i buidem el seu interior.
  2. Separem el formatge i el barregem amb diferents productes per tenir sabors variats. Et proposem aquests tres tipus: pernil i julivert, anxoves amb timó i tonyina.
  3. Hi afegim una mica de sal i pebre i utilitzem la mescla per farcir els tomàquets.
  4. Li donem el toc final amb oli d’oliva i vinagre i ho servim.
Imatge extreta de lacocinadegrac.blogspot.com.es
Imatge extreta de lacocinadegrac.blogspot.com.es

4 Sopa freda d’alvocat

T’agraden les cremes de verdures? Aquesta sopa freda t’encantarà! És perfecta per servir-la com un entrant lleuger i baixa molt bé els dies calorosos. Et deixem la vídeo-recepta. Segur que et quedarà genial!

5 Croquetes d’espinacs

Prepara’t per veure els més petits devorant espinacs. Sí! Tal com ho sents. Amb aquestes croquetes, menjar verdures serà un plaer per a tothom. Ho vols comprovar? Mans a la feina!

  1. Netegem 600 g d’espinacs frescos i els bullim amb poca aigua durant dos minuts. Els colem per eliminar l’aigua i els espremem.
  2. Tallem els espinacs i piquem una ceba ben fina per sofregir-la amb 3 cullerades d’oli.
  3. Un cop cuita, hi afegim els espinacs i seguim coent durant dos minuts.
  4. Incorporem 100 g de formatge ratllat i 55 g de farina i remenem fins que s’integri.
  5. Hi afegim els 150 g de llet de mica en mica i quan es vagi desenganxant de les parets de la paella, ho retirem del foc, afegim la sal, pebre i nou moscada al gust.
  6. Reservem la pasta a la nevera fins l’endemà, que serà quan farem les croquetes arrebossades amb ou i pa ratllat.
Imatge extreta de bojosperlacuina.com
Imatge extreta de bojosperlacuina.com

Fins aquí els nostres aperitius d’avui. Esperem que t’hagin agradat i que t’acompanyin en moltes bones estones amb els amics o la família. Que aprofiti!