El nostre blog

Publicado el dia

4 vinagretes que milloraran les teves amanides

Ara que comença a arribar el bon temps, les amanides vénen molt més de gust. La vinagreta és molt important per gaudir d’una bona amanida, et deixem 4 propostes de vinagretes que faran desitgis menjar-ne cada dia!

1. Vinagreta de coco, coriandre i llimona
Aquesta vinagreta té una pinta espectacular i el seu gust no et defraudarà. A més, queda bé en qualsevol tipus d’amanida! Per preparar-la necessites posar els següents ingredients a la liquadora: una tassa de fulles de coriandre, tres cullerades de suc de llimona, una cullerada de vinagre, una tassa de llet de coco, una cullerada de sucre, dues cullerades d’oli d’oliva, sal al teu gust i, si t’agrada el picant, pots afegir una mica de bitxo. Si veus que t’ha quedat molt fort, sempre pots suavitzar-lo afegint més llet de coco.

Imatge extreta de: www.caminoverde.com.uy
Imatge extreta de: www.caminoverde.com.uy

2. Vinagreta per potenciar el sabor de les amanides gregues
Que bé li queda el formatge feta a l’amanida, les amanides gregues a part de saludables, estan boníssimes! Però és imprescindible saber condimentar-ho bé per gaudir de tot el potencial del seu sabor. Per fer aquesta vinagreta només necessitaràs remoure en un recipient dues cullerades de vinagre de poma, una cullerada de suc de llimona i mitja tassa d’oli d’oliva extra verge. Després afegeix un all ben picadet i una cullerada d’orenga seca. Per acabar salpebre-ho al gust i ja està, a gaudir de la dieta mediterrània!

Imatge extreta de: www.kiwilimon.com
Imatge extreta de: www.kiwilimon.com

3. Vinagreta de sèsam
Aquesta és una recepta molt fàcil de fer, molt econòmica i absolutament deliciosa. Li donarà un color espectacular a les teves amanides. Només has de posar els següents ingredients a la liquadora: mitja tassa d’oli d’oliva extra verge, tres cullerades de sèsam, un iogurt natural, una cullerada de suc de llimona i sal al gust. Després de liquar-ho, fica-ho en un petit recipient, afegeix tres cullerades més de sèsam i barreja-ho tot amb una cullera. Fàcil, eh?

Imatge extreta de: www.recetariocolombiano.blogspot.com
Imatge extreta de: www.recetariocolombiano.blogspot.com

4. Vinagreta de mostassa i mel
Aquesta vinagreta és un clàssic que no podia faltar i té tantes variacions com ens puguem imaginar. Per fer-la, en un bol anirem abocant i barrejant els següents ingredients: sis cullerades d’oli d’oliva, dues cullerades de vinagre, mitja cullerada de mostassa, mitja cullerada de mel, unes poques fulles d’orenga fresques que haurem esclafat una mica amb els dits prèviament. Salpebrem per finalitzar i ja tenim la nostra vinagreta, molt senzilla i molt gustosa. Bon profit! 😉

Imatge extreta de: www.cocinaconpoco.com
Imatge extreta de: www.cocinaconpoco.com